Ζωντανή Μουσική

Σχετικά Με Το Μεζεδοπωλείο Σμύρνη

Σας καλωσορίζουμε στο μεζεδοπωλείο "Σμύρνη", Με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε ένα χώρο για εσάς που θέλετε να απολαύσετε την έξοδό σας για φαγητό και γλέντι.

Ένας χώρος με χρώματα και εικόνες από αλησμόνητες πατρίδες...Η κουζίνα μας θα είναι αυτό το οποίο θα σας δημιουργήσει ένα μεγάλο δίλλημα.

Τι να πρωτοδοκιμάσετε ανάμεσα σε μεζέδες από παραδοσιακές συνταγές της Σμύρνης και όχι μόνο, όπως και ανάμεσα σε τόσα κύρια πιάτα...

Αλλά σας έχουμε την λύση.

Η πολύ φιλική ατμόσφαιρα δεν είναι μονο για εσάς που θα μας επισκεφθείτε αλλά και για εμάς που συμμετέχουμε μαζί σας. Οπότε θα είμαστε εκεί για να μας πείτε τι τραβάει η όρεξή σας και εμείς να σας πούμε και να σας προτείνουμε.

Και το καλύτερο;

Το κρατάμε για το τέλος στην κυριολεξία... Την ώρα του λογαριασμού...Εκεί λοιπόν θα έχετε μία έκπληξη ακόμα. Γιατί η Σμύρνη κάνει την διαφορά και στις τιμές!
Και φυσικά όλα αυτά με την συνοδία ζωντανής ορχήστρας κάθε Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή-Σαββάτο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Μαζί σας στο τραγούδι θα είναι ο ιδιοκτήτης της Σμύρνης Βαγγέλης Καλημέρης με Σμυρνέϊκα - Λαϊκά ρεμπέτικα,νησιώτικα ακούσματα αλλά και καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις έξι το απόγευμα.

Ακόμα για εσάς που θέλετε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας στον χώρο μας, σας ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε την άιθουσά μας χωρητικότητας 100 ατόμων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.